Koken in Portugal

Voorwaarden

Algemene voorwaarden en annulerings-voorwaarden

Wanneer je je aanmeldt voor de kookcursus ‘De smaak van Cegonhas’, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden opgesteld door Cook it!, organisator van de kookcursus.

 1. Deze algemene en annuleringsvoorwaarden worden van kracht, zodra je op het inschrijfformulier hebt aangegeven dat je met de voorwaarden akkoord gaat en zodra je dit inschrijfformulier hebt verstuurd.
 2. Zodra Cook it! jouw inschrijving via het inschrijfformulier heeft ontvangen, reserveert Cook it! de eerst beschikbare plek voor je. Je ontvangt een betaalverzoek voor de aanbetaling (50% van de totale reissom) met een uiterlijke betalingstermijn van 15 dagen. Zo lang kan Cook it! jouw reservering vasthouden.
 3. De totale reissom per persoon is € 750 (met twee personen op een kamer) of € 850 (alleen op een kamer).
 4. Jouw inschrijving voor de cursus is definitief en jouw verblijf is geboekt op het moment dat je de aanbetaling hebt voldaan en je van Cook it! een bevestiging hebt ontvangen.
 5. Voor annuleringskosten en de bijbehorende termijnen zie hieronder.
 6. Jouw gegevens worden door Cook it! alleen verstrekt aan de eigenaren van Quinta das Cegonhas in Melo, Portugal.
 7. Cook it! is niet aansprakelijk voor kosten ten gevolgen van annulering van de kookcursus door overmacht en onvoorziene omstandigheden.
 8. Cook it! is niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel ten gevolge van deelname aan door Cook it! georganiseerde activiteiten.
 9. Cook it! is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan de door deelnemers meegebrachte eigendommen.
 10. Vanaf het moment dat je de bevestiging hebt ontvangen, heb je 15 dagen de tijd om je boeking kosteloos te annuleren. Bij annulering binnen deze termijn, ontvang je het betaalde bedrag terug binnen 30 dagen na de annulering.
 11. Het laatste deel, 50% van de totale reissom, moet uiterlijk 25 dagen voor het begin van de reis op de rekening van Cook it! staan.
 12. Wanneer je later annuleert, betaal je de volgende annuleringskosten:
 • Tot 60 dagen voor het begin van de reis: 50% van de totale reissom.
 • Tot 21 dagen voor het begin van de reis: 75% van de totale reissom.
 • Minder dan 21 dagen voor het begin van de reis: 100% van de totale reissom. 

Het is wel toegestaan om bij onverhoopte verhindering een vervanger te sturen. Dit graag wel van tevoren doorgeven aan Cook it!

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan de code
Welkom! Waarmee kan ik helpen?