Koken in Portugal

De Locatie

Aan de rand van natuurpark Serra de Estrela ligt Quinta das Cegonhas, in een omgeving die zich kenmerkt door kleine pittoreske dorpjes. De quinta is een 17e-eeuwse boerenhoeve, gelegen op een helling met uitzicht over het dal.

De omgeving

Op het bijbehorende campingterrein staat het vol met olijfbomen, fruitbomen, wijnranken en prachtige bloemen. Het water is er kraakhelder, verkwikkend fris en komt uit een eigen bron. Er is zowel een moestuin als een kruidentuin. Je vindt er magische plekjes in de directe omgeving. De kleine dorpjes en het natuurpark nodigen uit om te wandelen en te ontdekken. Kortom, een heerlijke plek die aanvoelt als ‘oer’. Je voelt je één met de natuur en je vindt er stilte, rust en ruimte. Het brengt je terug bij jezelf.

 

De Quinta

De boerenhoeve beschikt over een groot zwembad waar je gebruik van kunt maken en je kunt een reiki-behandeling en hotstone-massage boeken. Op deze prachtige locatie verblijven we en gaan we koken. Er zijn drie kamers beschikbaar (2, 2 en 3 personen), een houten huisje (2 personen) en een groot huis (6 personen).

Wil je meer weten over de locatie, kijk dan eens op de website van Quinta das Cegonhas

Gun jij jezelf dit culinaire avontuur?

Of
Open chat
1
Hulp nodig?
Scan de code
Welkom! Waarmee kan ik helpen?